tiistai 1. joulukuuta 2015

kuulumisia.

Töihin paluun jälkeen blogissa on taas ollut vähän hiljaisempaa, mutta täällä ollaan edelleen. Uusi työpaikka on kiva, on mukavaa olla taas töissä ja työkaverit ovat ihan huipputyyppejä.

Myös lapsen "töiden" eli päiväkodin aloitus on sujunut paremmin kuin osasimme odottaa. Teemme miehen kanssa molemmat vuorotöitä, joten lapsellekin se tarkoitti hoidon aloitusta vuoropäiväkodissa. Etukäteen tuntui vaikealta arvioida, miten paljon ja miten pitkiä päiviä lapsi joutuu hoidossa olemaan. Pelko pitkistä hoitopäivistä on osoittautunut turhaksi, sillä lapselle tulee hoitopäiviä viikossa noin 3-4 ja hoitopäivät ovat pituudeltaan yleensä 4-6h mittaisia. Rutiinit on lapsella aina samat ja samaan aikaan, oli sitten kotona tai hoidossa. Säännölliset rutiinit olen ainakin itse kokenut erityisen tärkeäksi tässä meidän arjessa, jossa työ- ja hoitovuorot vaihtelee.

Lapsella on mennyt hoidossa alusta asti hyvin, hän on kuulemma sosiaalinen naantalin aurinko, aina hyvällä tuulella. Tosin nyt viiden kuukauden jälkeen ei voi enää sanoa että ihan aina, kun hoitopaikallakin ollaan päästy viimein kokemaan myös lapsen melko perusteellisia uhmaraivareitakin, eh.. Lapsella tuntuu kuitenkin olevan hoidossa mukavaa, hoitajat ovat todella ihania ja ammattitaitoisen oloisia. Hyvä juttu oli tietysti myös se, että hoitopaikka järjestyi ihan meidän kodin ja minun työpaikan vierestä.

Aika menee niin nopeaan, että hädin tuskin ehdin huomata vuodenaikojen vaihtuvan. Joulukuun kunniaksi blogissa aukeaa kuitenkin taas joulukalenteri. Talvesta täällä etelässä ei ole vielä tietoakaan, mutta sitä odotellessa.. Mukavaa loppuvuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti