keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Maspalomas, täältä tullaan!

Reissu lähenee.. Matkalaukut odottaa eteisessä valmiiksi pakattuina. Poikanen tuhisee yöunilla niin kuin aina, vailla tietoa tulevasta yöherätyksestä.

Kone starttaa vähän ennen aamukuutta. Tarkoittaa lapsiperheellemme käytännössä sitä, että lähtövalmistelut aloitetaan siinä yökahdelta. Terminaalissa pitää olla viimeistään tuntia ennen, ja koska ei haluta mennä ihan viimeisellä mahdollisella bussilla (että jos myöhästytään, menee ainakin yksi vuoro vielä..), pysäkillä pitää olla kolmen pintaan. Terminaaliin mennään tosiaan linja-autolla, että saadaan mekin vähän jännitystä tähän meidän pakettimatkaan. Hehheh. Ei vaan, lentokenttäbussi pysähtyy tuossa ihan mein vieressä.

Hyvät fiilikset, ihme kyllä ei edes jännitä. 10 kuukautta lapsiperhearkea on opettanut, että muksun kanssa sattuu ja tapahtuu, välillä ehkä vähän ketuttaakin. Aina on kuitenkin selvitty. Ja ihan parasta päästä pois täältä "takatalven" keskeltä etelän lämpöön! 

Btw, Liinalapselta tuli postia tänään, juuri sopivasti ennen reissua! Mun uusi mei tai-neliöliina lähtee tietty mukaan Maspalomakseen!

En tiedä millaiset nettiyhteydet meillä on reissussa käytössämme (vai onko), mutta yritän laittaa joitain kuvia paikan päältä. Nyt vielä vikat matkavalmistelut ja vois kai sitä yrittää nukkuakin muutaman tunnin. Adios!

3 kommenttia:

  1. Ihanaa reissua ja laitahan uudesta ihanuudesta kuvia :) Miullekkin tuli vahingossa yksi josta sä voisit ehkä olla vähän kade :D

    VastaaPoista