tiistai 13. tammikuuta 2015

kirjoneuleharjoituksia.

En ole viime päivinä oikein löytänyt inspiraatiota blogipostausten tekoon, joten jatkan esittelemällä alkaneen neulontaharrastukseni tuotoksia. 

Heart mittens-lapasten kuvio tuli vastikään vastaan Nna:n blogissa ja koska malli näytti aloittelijan silmään suht simppeliltä, valitsin sen ensimmäisiin kirjoneuleharjoituksiini. Kirjoneuletta olikin mukava tehdä, mutten kuitenkaan ollut tyytyväinen silmukoideni epätasaiseen laatuun. Niinpä nämä jäivätkin sitten vain kämmekkäiksi.Heart mittens-malli löytyy Pitsiä ja palmikoita blogista. Vuodatus ei jostain syystä suostu aina avaamaan ainakaan minulle noita mallikuvia. Sain kuitenkin kuvat toimimaan, kun menen blogisivustolle ravelryn kautta.

2 kommenttia:

  1. Minulla kirjoneuleen teossa auttaa se, että laitan toisen langan kulkemaan etusormen ja toisen keskisormen välistä. Silloin ne pysyvät järjestyksessä ja tulevat jotenkin tasaisesti neulottavaksi. Jokainen toki löytää oman tapansa tehdä kirjoneuletta, mutta aloitellessa tuo kikka toimi minulla hyvin ja jäi vakituiseen käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Taidankin kokeilla tuota kikkaa seuraavalla kerralla kun innostun kirjoneuleen tekoon (:

      Poista