perjantai 26. joulukuuta 2014

tuunattu leikkikeittiö.

Tänä jouluna meidän lapsi sai lahjaksi leikkikeittiön. Tykkään yleensä tuunailla vanhoja asioita, mutta tämä tuli nyt poikkeuksena meille ihan uutena IKEAsta. Vähän kiire meinasi tulla, maalaushommat aloitin tietysti "hyvissä ajoin" aatonaattona.. Koska leikkikeittiö oli vähän iso paketoitavaksi (+ ei haluttu käyttää aattoa kasaamiseen), koottiin tämä illalla lapsen mentyä nukkumaan. Yllätys oli sitten aattoaamuna valmiina odottamassa. 

Kyllä äitiys toi taas ihan uutta näkökulmaa jouluun. Lapsemme rakastaa keittiöjuttuja ja IKEA-reissuillamme mallileikkikeittiö on ollut joka kerta takuuvarma hitti. Miten sitä odottikin näkevänsä lapsen reaktion aamulla kun meidän keittiönnurkkaan oli ilmestynyt lapselle ihan oma leikkikeittiö. Olihan siinä ihmetystä kerrakseen. (:

Lähtötilanne oli siis tämä, kuva IKEAn sivuilta

Halusin maalata leikkikeittiön puunväriset osat. Hioin pinnat ensin kevyesti hiekkapaperilla, sitten vain valkoista maalia pintaan. Olen ihastunut mustaan liitutaulumaaliin ja sitä onkin käytetty meillä vähän siellä sun täällä. Myös leikkikeittiön sivut maalasin liitutaulumaalilla. Ylähyllyjen taustat koristelin vauvan makuupussituunauksessakin käytetyllä salmiakkiruutukankaalla.

ja tämmönen siitä tuli.
 Lapsi sai myös keittiöönsä sopivia lahjoja: miehen serkku (& tämän mies) olivat tehneet lapselle hienon, nimikoidun paistinlastan. Nna puolestaan oli virkkaillut lapselle lahjaksi paljon kivoja leikkiruokia. 


2 kommenttia:

  1. Oi miten hieno keittiö, ja ihania nuo virkatut ruuat! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tätä oli kiva tehdä ja nuo virkatut ruuat ovat tosiaan hienoja! (:

    VastaaPoista