torstai 25. joulukuuta 2014

Joulu 2014

Jouluaan voi viettää monin eri tavoin - tänä vuonna mies suuntasi töihin ja me jäätiin lapsen kanssa kotiin. Kahestaan ei tarvinnut olla, sillä myös mun sisarukset saapuivat meille joulunviettoon. Joulu on vain järjestelykysymys siinä missä kaikki muukin, joten aikaistettiin riisipuurot, saunomiset sekä lahjat ja ruokailu niin, että isämieskin pääsi näistä jouluperinteistä nauttimaan meidän kanssa ennen työvuoronsa alkua.



Vaikka minityyppi ei ihan vielä oikein ymmärrä joulun päälle, on joulu lapsiperheenä jo ihan erilainen kuin viime vuonna vauvan kanssa. Taaperomme ei vielä ole ihan niin täpinöissään joulusta kuin ehkä tulevina vuosina, mutta luulen tämän kuitenkin aistivan meneillään olevan jotain erityistä



Tänä vuonna lapsi pääsi jo ihan itse osallistumaan jouluvalmisteluihin, piparkakkujen tekoon ja kuusen koristeluun. Toivon, että vaikka perinteet ja työvuorot tulee ja menee, yhdessä tekemisen meininki olisi jatkossakin se juttu, joka jää lapsemme muistoihin omista lapsuuden jouluistaan. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti