tiistai 18. marraskuuta 2014

puolitoistavuotias...osaa syödä itse lusikalla, haarukallakin jo aika hyvin. Juo itse lasista. Tykkää ruuasta kuin ruuasta, eikä pahemmin nirsoile. Lämpimän ja kylmän ruuan avulla on on oppinut sanan kuuma ja ei kuuma merkityksen (vaikkei tulikuumaa ruokaa eteensä saakaan). Lempiruokia on linssikeitto, kalaruuat ja italianpata....rakastaa kotitöitä. Pyykit, tiskikone, imuri, kaappien järjestely yms. jaksaa kiinnostaa päivästä toiseen.

...tykkää "lukea" ja kuunnella satuja sekä katsella valokuvia. Sanoja ei ole kuin muutama, valikoivasta kuulosta huolimatta ymmärtää kuitenkin puhetta ihan hyvin.


...kiipeilee, hepuloi ja tohottaa, mutta on liikkeissään silti aika rauhallinen ja harkitsevainen. Ulkoillessa seurailee mielummin tarkkaavaisena muiden touhuja, kuin säntäilee itse paikasta toiseen. Aikuisten ja isompien lasten kanssa lapsi on heti kaveria, mutta ikätovereihin suhtautuu edelleen varautuneesti. 

...komentaa ja uhmaa jatkuvasti. Vahvatahtoinen taaperomme on myös sinnikäs ja saadessaan jotain päähänsä, mielenkiintoa on vaikea huijata muualle.

...painaa 10,8kg ja on 83cm pitkä.

... nukkuu 0-1,5h päikkärit, jos nukkuu. Käy yöunille klo 19-21 ja heräilee aamulla n. kahdeksalta.

...on ihana ja rakas hassuttelija.

4 kommenttia:

 1. Voih. Mitä antaisinkaan että mun lapsesta tulis yhtä kiva. :D

  T. Aktiivinen taustailija jo jonkin aikaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Mä uskon, että kyllä se siitä, tsemppiä! (: Itsekin oon kieltämättä todella tyytyväinen meidän nykyiseen tilanteeseen vaativan vauvavuoden jälkeen.

   Poista
 2. Ministeri on kyllä aivan huipputyyppi! Odotan jo kovasti sunnuntaita ja näkemistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, kiva nähdä pitkästä aikaa! Mielenkiinnolla odotellaan, minkä nimen neiti saakaan. (:

   Poista