tiistai 30. syyskuuta 2014

taaperon helppo elämä?

Vaikka tarvittaessa puolustankin lastani hankalan tilanteen tullessa vastaan, en kuitenkaan halua siloittaa pienimpiäkin möykkyjä lapseni elämäntaipaleen varrelta. Hiekkalaatikolla lelut pitää jakaa muiden kanssa, vaikka hauskempaa olisi omia kaikki itselleen. 

Vanhempana sitä yrittää kuitenkin parhaansa mukaan myötäelää lapsensa kohtaamat vääryydet, mutta tämäkin tuottaa välillä vaikeuksia. 

Tämänpäiväisiä vastoinkäymisiä oli mm. toisen lapsen yritys pitää ratikkapysäkillä esikoisemme kädestä kiinni - mistäpä hän olisi voinut aavistaa, että mielensäpahoittajalapsemme ei sinnikkäistä harjoituksista huolimatta juuri arvosta ikätoveriensa seuraa? Spontaanin kiukkukohtauksen aiheuttaa päivä toisensa jälkeen myös kotitalomme hissi, jonka saa lähettää kerrallaan vain yhteen kerrokseen. Kuka tällaisten asioiden jälkeen vielä väittää, että lapsen elämä se on vain helppoa ja huoletonta?

käsiä lämmittämään puetut lapasetkin aiheuttavat toisinaan pahaa mieltä.

Mistä teillä on tänään kilahdettu?

4 kommenttia:

 1. Sukat on aika hirveet välillä, koska niitä ei saa vedettyä NOPEASTI pois..
  Vaatteet ylipäänsä on tosi ärsyttäviä välillä, koska ne saattaa olla "tiellä" ja niitä ei saa revittyä HETI pois...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin sukat on välillä ihan kamalat. Paidan pukeminen on myös hirveää vääryyttä.

   Poista
 2. Luettelenko :D Eilisen kilahduksen aiheita mm. Littlest Pet Shop koira joka ei MAHTUNUT kokonaan suuhun, väärässä paikassa seissyt Tarmo-koira, se ettei isiä saanut piiskata pajunoksalla tai että mummon auton ovenkahvassa ei saa roikkua. Niin tai leikkiä äitin ompelusaksilla (nopeista näpeistä johtuen jätkällä on poskessa kyl aika iso naarmu juuri kyseisillä saksilla aikaansaatu). Näitä on niin paljon ja kymmeniä kertoja päivässä ettei edes muista kaikkea :D Seuraavaksi vois esittää äidille kysymyksen: mistä tänään on kilahdettu :D Siihen tulis melkein yhtä iso lista.

  VastaaPoista