torstai 5. kesäkuuta 2014

muuttolintuja.Tänään on taas ulkoiltu ja vaihteeksi räpsitty vähän kuviakin. Lintukuvia kertyy muistikortille paljon ja aina välillä olen tainnut niitä tänne blogiinkin postailla. Pidän kaikenlaisista linnuista ja ilokseni nyt pääsee taas ihastelemaan poikasiakin.

Pidän myös nykyisestä kotikaupungistamme Helsingistä. Olen asunut monessa paikkaa, mutta täällä viihdyn parhaiten. Hassua, sillä muutama vuosi takaperin en olisi voinut kuvitellakaan asuvani pääkaupunkiseudulla. En olisi myöskään uskonut Helsingin olevan se paikka, jossa lapseni kasvatan. Pojastamme varttuu kaupunkilaislapsi, toisin kuin meistä vanhemmista. Täällä on poikasen ensimmäinen koti.

 Enpä olisi uskonut sitäkään, että joudumme taas pakkaamaan kamat kasaan ja muuttamaan uuteen osoitteeseen. Vastahan me muutettiin isompaan asuntoon juuri ennen poikasen syntymää, rempattiin ja kaikkea.. mutta ei voi mitään, elämä heittelee.

Uusi koti löytyy luultavasti tästä läheltä. Mietinnän alla on, jäämmekö nykyiseen kaupunginosaan vai jatkammeko uusille hoodeille. Vuoden sisään selviää kumpi voittaa: houkutus nähdä taas uusi paikka, vaiko kiintymys jäädä nykyisille, jo niin rakkaiksi muodostuneille kotikulmille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti