torstai 29. toukokuuta 2014

minityypin top 3 kesävarusteet.

Mihin katosi helle ja auringonpaiste? Toivotaan että tämä kesä ei ollut nyt tässä.. ;) Lämpimiä päiviä odotellessa kirjoittelin postauksen meidän kesävarustuksesta.

Rakastan aurinkoa ja jopa niitä tuskaisen kuumia kelejä, mutta samalla myös uv-säteilyltä pitäisi taas muistaa suojautua. Erityisesti lapsen kanssa asiaa tulee mietittyä enemmän, sillä minityypin iho ja silmien mykiöt päästävät lävitseen enemmän uv-säteilyä kuin aikuisen.

Meidän kesäpäivän top 3 varustus pitää sisällään seuraavaa:

Julbo Looping - merkkiset vauvan aurinkolasit ovat.. no, rumat :D mutta mielummin lasit 100% uv-suojalla kuin säteilystä vaurioitunut näkö. Lasit ovat myös käytännölliset - kestävät ja sopivat päähän kummin päin vaan. Harkitsin myös tyylikkäämpiä Babiators - merkkisiä laseja, mutta käyttökokemuksia lukiessa tulin siihen johtopäätökseen, että ne pelittävät paremmin sitten vähän myöhemmin. Tällä erää mennään siis näillä:
Toinen tärkeä kesävaruste on hattu. Manymonths-kesähatussa on isot liepeet otsan, korvien ja niskan suojaksi. Hattu on materiaaliltaan hengittävää hamppua. Tämä on tosi hyvä varsinkin kantaessa, kun rattaiden kuomu ei ole suojaamassa auringolta.

Viikonloppuna käytiin Maailma kylässä-festareilla.


Minityypin aurinkovoide on Lovean Kids Spray, suojakerroin 50. Tuote on luonnonkosmetiikkaa, sillä vaikka omalle iholleni vielä levittäisinkin perus myrkkyaurikovoidetta, lapsen iholle en halua samaa. Ensisijaisesti iho olisi kuitenkin hyvä suojata uv-säteiltä vaatteilla.

Siinäpä ne (: Mitä teidän kesävarustukseen kuuluu?

2 kommenttia:

  1. samat kolme kun teillä ;D Hatun värikin täsmää. Paitsi et uudet arskat pitäis hommata kun julbot (1) on liian pienet jo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, hyviä valintoja.. ;) meillä on muistaakseni julbot kokoa 2 ja ne on ihan sopivat vieläkin

      Poista