lauantai 24. toukokuuta 2014

siivouspäivä.

Tänään oli yksi kesän leppoisimmista tapahtumista. 

Helteisessä Helsingissä Siivouspäivä sujui mukavan letkeästi. Me kierreltiin muutamaa isompaa myyntikeskittymää, kaikenkaikkiaan myyntipisteitä oli niin paljon, että niitä olisi kierrellyt moooonta päivää.. Evästauolla päästiin todistamaan vihkitoimituksen jälkimaininkeja, kun vastavihitty hääpari asteli Vanhan Kirkon ovista ulos. Puistossa Siivouspäivää viettänyt valtaisa ihmismassa alkoi taputtaa hääparille, hauska muisto varmasti muutenkin ikimuistoiselle hääpäivälle.

Mutta niihin kirppistelyihin: päivän paras löytö oli vanha kahvimylly, jonka ostin eräältä vanhalta rouvalta. Tähän liittyy muistoja omasta mummolastani, ja olenkin metsästänyt oikeanlaista kahvimyllyä itselleni jo pitkään. Kotona piti tietty heti keittää testisumpit itse jauhetuista pavuista. 


Muuta erityistä en sitten ostanutkaan, vain muutaman vaatteen itselleni sekä poikaselle. Omatahtoinen yksvee ei kulje enää mukana ihan yhtä vaivattomasti kuin vuosi sitten, mutta ehdittiin silti kierrellä myyntipaikkoja ihan kiitettävästi. Minun puolesta Siivouspäivää voitaisiin viettää useamminkin!

2 kommenttia:

 1. Oiiih mikä kahvimylly, ja ihania siivouspäiväkuvia!

  Meillä kiertelyt jäi vähän vähiin kun samalle päivälle sattui täällä lastenkonserttia ja muuta ohjelmaa, mutta tehokas kirpparishoppaaja onnistui kuitenkin jossain välissä tekemään pienet ostokset. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos (: Täälläkin sattui samalle vklopulle paljon kaikkea, me suunnattiin lähinnä siivpuspäivän viettoon ja Maailma Kylässä-festareille (:

   Poista