torstai 3. huhtikuuta 2014

pinnasängyn reunapehmusteen tuunaus.

Pinnasängyn reunapehmuste on ollut tarpeen. Poikanen törmäilee unissaan pitkin poikin pinniksenreunoja niin että kolisee (pehmusteesta huolimattakin..). Aluksi meillä oli sellainen Ikean reunapehmuste, mutta se osoittautui nopeasti liian kapeaksi ja lörpöksi.. Kirpparilta löysin leveämmän ja tukevamman (Brion?) reunapehmusteen muutamalla eurolla. Punavalkoinen väri ei sitten istunutkaan meidän makkariin, joten päätin tuunata reunapehmustetta enemmän omannäköiseksi.

ennen
Kangas on Ikean mustavalkoraitaista Sofiaa. Minulla ei ollut tähän mitään ohjetta, ompelin vain kankaasta reunapehmusteen mitoilla ison, pitkulaisen pussin, jossa kiinnitysnaruina on varmaan jostain Tigerista ostettua satiininauhaa. Pussin toisen pään jätin auki, jotta sain reunapehmusteen survottua pussin sisään. Lopuksi ompelin päädyn kiinni. Aluksi mietin myös tikkauksia, mutta jätin ne sitten kuitenkin tekemättä. 

Tämmöinen tästä tuli. Tässä myös 10kk poikasen näyte uudesta, lomareissulla opitusta taidosta eli tukea vasten seisomaan nousemisesta.

jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti