maanantai 7. huhtikuuta 2014

1v. lahjatoiveita

Nyt kun poikasen 1v-syntymäpäiviin ei ole enää kuin reilu kuukausi (??!) saan varmaan julkaista jotain ajatuksia täällä blogissakin? Tai siis, tottakai mä saan, omassa blogissani *jupinaa ja selittelyjä, etten mä nyt niin ajoissa ole*.

Mutta joo. Lahjatoiveita on kyselty, enkä mä taaskaan ole osannut vastata oikein mitään. Yleensä kun ihmisille sanoo "ei tarvitse tuoda mitään", kukaan ei usko... Ja jos mieheltäni kysyy, poikanen toivoo syntymäpäivälahjaksi sähköautoradan sekä kauko-ohjattavan helikopterin (......) - juu, ei..

No, omaa mielikuvitustaan saa tietysti käyttää. Mutta esmes. lastenkirjoja meillä ei ole montaa, ja kohta tuo meidän pikkuvauva alkaa kai olla sen ikäinen, että unimaitoa voisi alkaa vaihtamaan iltasatuun. Varsinkin sellaiset kirjat, joita ihmiset itse ovat lapsena/lapsilleen lukeneet, olisivat erityisen ilahduttavia. Lukemisen ohella tykätään myös musiikista tai vaikkapa maalaamisesta. Myös duplot sekä puupalikat olisivat poikasesta varmasti mieluisa lahja. 

 Sorry, ette nyt saanut sitä kauniiden ja kalliiden tavaroiden kuvilla ryyditettyä postausta (: Kulutusyhteiskunta-ahdistunut äiti myös arvostaa, jos lahja löytyy esim. omasta tai sukulaisten varastosta tai vaikka kirppikseltä.

"Hsss, älkää kuunnelko sitä! Oikeasti haluan älypuhelimen!"

2 kommenttia: