keskiviikko 12. helmikuuta 2014

epäilyttävä mansikka.


11 kommenttia:

 1. Ihana kuulla siusta taas, kiva kun kävit kommentoimassa! Olin jo ihan huolissani äkkikatoamisesta ja yritin Ooltakin tiedustaa, mihin sie katosit.

  Pitää ajan kanssa lukea noita siun postauksia että pääsee suht kärryille!

  Tervetuloa takaisin tauolta - ja ei herrajesta kuinka Mini on kasvanut! Ei tietysti ihmekään muutamassa kuukaudessa. .. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, tuli vaan semmoinen olo että pitää saada pieni tauko.. Mutta jos nyt yritettäisiin vielä kerran, tällä kertaa lupaan olla katoamatta mihinkään, ainakaan ilmottamatta!

   Ja niinpä niin.. mäkin ihmettelin Ellun kohdalla ihan samaa, eikös nää hetki sitten ollut vielä sellaisia ihan pikkuvauvoja? tai siis.. :D

   Poista
  2. JEEE! Komppaan Minnaa! Ihana kun kävit kommentoimassa!

   Poista
 2. Toi koko vartalon säväri on ihana, mansikka maistuu joka solussa :P

  VastaaPoista
 3. En ole varma, osaanko kommentoida tänne enää oikein kun olen Blogger-tunnukseni jo aikaa sitten kadottanut. Löysin blogisi oman kommenttiboksini kautta, ja voi vitsi, miten hyvälle tuulelle tulinkaan! Elämänmakuinen, aito ja ihana blogi! Tänään on ollut ihan hirveä päivä, ja lasten mentyä nukkumaan surffasin tänne vain tullakseni hyvälle tuulelle. :)

  Ihana pieni sormiruokailija! Nauroin ihan ääneen! :D

  Anna / Lapsellista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa. Näemmä mihinkään kirjautumatta toimivat täälläkin. Hyvä tietää. Anteeksi siis tuplanimimerkit ;)

   Poista
  2. Kiitos ja kiva kun kävit kommentoimassa! Piristi omaa päiväänikin (: ja mukava kuulla että blogista löytyy vähän sitä fiilistä mitä mä yritän katkeilevine ajatuksineni tänne saada postattua. Aika usein tuntuu, että blogi on vaan yhtä sillisalaattia tärähtäneine kuvineen ja töksähtelevine sanoineen. ;)

   Poista