keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

mirrorfixatut ikealipastot.

Dc-fix - sisustusmuovi on mainittu tässä blogissa useampaan kertaan. Sillä on ollut näppärä päivittää kämpän ilmettä edullisesti, kun isompi remontti ei tule kysymykseen, tai jos haluaa vähäsen vaihtaa kämpän ilmettä helposti ja nopeasti. Tai mikä parasta, sen saa helposti pois jos ja kun kyllästyy. 

Esimerkkeinä aiemmista dc-fixailuistani löytyy keittiötuunauksen muodossa esim. täältä sekä täältä. (lisäksi meille on päätynyt yksi ihan hiton iso rulla mustaa dc-fixiä jostain en tiedä mistä, siitä olen mm. askarrellut diy sisustustarroja meille kotiin).

Tällä kertaa päivitin meidän paria vanhaa ikean lipastoa mirror fix - sisustusmuovilla. Loppujen lopuksi meni ihan rymsteeraamiseksi koko touhu ja pyöräytettiin lipastot olohuoneen puolelle ja laitettiin järjestystä muutenkin vähän uusiksi. Mutta siitä ehkä kuvaa sitten joku toinen kerta.  

ennen

jälkeen

6 kommenttia:

 1. Ihanan inspiroiva blogi sulla! :) Tälläset tuunaukset on tosi kivoja :)

  VastaaPoista
 2. Näkyykö noissa kuinka hyvin sormenjäljet? Lopputulos on tosi kiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! Kyllä näissä jonkin verran näkyy sormenjäljet, muttei ihan niin helposti kuin oikeassa peilissä. Tämä peilitarra ei muutenkaan ole ihan oikean peilipinnan veroinen kirkkaudessaan.

   Poista
 3. Heippa mistä oot saanu noin tarkkaa mirror dc fixiä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!mirror fixin ostin etolasta. Peilipinta ei ole lähellekään oikean peilipinnan veroinen, vaan heijastuu oikeasti paljon sumeampana. Kuvissa mirror Fix näyttää mielestäni paljon tarkemmalta, mitä se todellisuudessa on. Tykkään kyllä siitä huolimatta :)

   Poista