maanantai 20. tammikuuta 2014

Vekarakirppistelyä.

Poikaselle pieneksi käyneitä vaatteita ja kestovaippoja oli kerääntynyt nurkkiin jo useampi ikeakassillinen, joten päätin vuokrata Vekarakirppikseltä pöydän. Käyn aika usein Vekarakirppikselle, ja mielestäni siellä liikkuu tavara hyvin. Samalla on tullut katsottua, mihin hintaan ihmiset siellä vaatteita ostaa ja myy.

Tämä oli ensimmäinen kerta ikinä, kun vuokrasin kirppispöydän. Vähän jännitti, ostaako kukaan mitään. Vekarakirppiksellä on onneksi myyntitakuu - jos tuotot eivät riitä kattamaan pöytävuokraa, he palauttavat puuttuvan summan. Ei ainakaan voi sanoa, etteikö pöydän vuokraaminen kannattaisi.


Mä sain kuuden päivän aikana myytyä tavaraa ihan hyvin. Tyhjensin kyllä vikana päivänä pöydästä vielä jotakin, mutta jäljelle jääneet vaatteet myin sitten vaatepakettina fb:n kirpparilla. Ne meni jo samana iltana kuin laitoin ne myyntiin. 

Yhteensä myyntiä tuli 185e, josta 37e meni pöytävuokraan. Olen kuullut, että jotkut nettoaa kirppismyynneistä useita satoja euroja, mutta minusta tuo oli oikein hyvä summa, ottaen huomioon että mä myin pääasiassa ihan vaan perusvaatetta. 

Isommat tavarat näin järkevämmäksi myydä tori.fi:n kautta. Sekä hoitopöytä, että meidän kakkosvaunut meni alle viikossa. Turvakaukalo pitäisi vielä laittaa myyntiin.. 

Miehellä koittaa pian loma, ja ollaan ajateltua lähteä jonnekin reissuun. Osa tienesteistä päätynee siis matkakassaan ;) 

Oletteko te myyneet vanhoja tavaroita kirppiksellä? Millaisella menestyksellä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti