keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

kuulumisia.

Heips! 

Pahoittelut, etten ole blogia ehtinyt juuri päivitellä. Kesä on kulunut yksvee touhutoljanderia paimentaessa ja iltaisin olen pitkästä aikaa innostunut ompelemaan. Vielä tuntuu, että ratkojalla on enemmän töitä kuin koneella, mutta ehkäpä se tästä. Oon mä jotain valmistakin saanut aikaiseksi, mutta niistä lisää myöhemmin.

Vietin viime viikonloppuna myös ensimmäistä pitempää lapsivapaata suunnatessani perjantai-iltana ystävän polttareiden viettoon.  Viikonloppu oli hurjan hauska, mutta sunnuntaina oli kuitenkin jo ihana palata kotiin. Sairastuin myös juuri ennen vapaitani "lomastressiin" flunssan muodossa ja se on vähän verottanut voimia. Pojilla oli mennyt viikonloppu hyvin - ei sillä, että olisin asiaa epäillyt, mutta vähän tietysti jännitti olla ekaa kertaa pitempään poissa.

Olen myös todella nauttinut tästä auringonpaisteesta ja helteistä. Postauksen kuvat ovat eiliseltä.


  
Piipahdettiin nimittäin paikassa, johon ei tule ihan noin vain sattumalta poikettua. Muutosvaiheessa olevan Kalasataman asfalttiviidakon, merikonttien ja työmaan takaa, niemen perimmäisestä nokasta löytyy 800 metrin graffitiaidan päätteeksi konttikahvila Ihana. Ihana paikka se tosiaan onkin.

Ensi viikon varalle meillä on taas uusia suunnitelmia. Yritän palailla blogiinkin jatkossa hieman useammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti