tiistai 10. joulukuuta 2013

joulupuu.

Joulukuusi saapui tänävuonna hyvissä ajoin. Tai siis, eihän meillä ennen mitään kuusta ole ollutkaan, kun ollaan huideltu joulu jossain muualla. Enoni oli aiemmin kysellyt, olisiko meillä joulupuulle tarvetta, ja myöntävän vastauksen saatuaan käynyt kaatamassa meille (hänen mukaansa) pienen kuusen. Jepjep, minun äite ja veli olivat sunnuntaina käymässä ja toivat samalla sen enon lupaaman puun.

Täytyy vaan sanoa, että onneksi en tilannut isoa kuusta - sahasin nimittäin tätäkin vähän lyhyemmäksi, ja latva ylettyy silti melkein kattoon asti. Että sellanen pieni kuusi sitten :D


Eikä meillä ollut edes kuusenjalkaa, joten survasin puun hiekalla ja mullalla täytettyyn metalliämpäriin. Nyt pitää sitten vain kastella ahkerasti ja toivoa, että joulupuu pysyy pystyssä  vehreänä aattoon asti.


Nyt on kädet on täynnä neulasten pistelemiä reikiä ja koristeista irronnut glitteri täyttänyt kodin. Jos ei siitä saa revittyä joulufiilistä, niin ei sitten mistään! Paitsi ollaan me kyllä koristeltu piparkakkuja, juotu glögiä ja poltettu kynttilöitäkin. Ja ainakin tällä hetkellä tuo harmaa taivas Helsingin yllä tiputtaa vihdoin jotain etäisesti lumentapaistakin. Eiköhän se joulumieli ala tästä pikkuhiljaa löytymään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti