maanantai 13. huhtikuuta 2015

hylätty vene.

Mua kiehtoo hylätyt paikat. Kun sain kuulla Verkkosaaren laittomasta kaatopaikasta ja sieltä löytyvästä paatinraadosta, piti heti päästä vähän seikkailemaan..

Paikan lokaatio ei ollut ihan tarkkaan selvillä ja autiota rantaa katsellessa epäilin, löytyyköhän vene ollenkaan. Rantaa (ja jätevanaa) seuraamalla paikka löytyi kuitenkin ihan suht helposti. Lapsi matkasi mukana koala ring taissa, joka on vähän niin kuin repun ja liinan välimuoto. Kantoväline olikin ihan hyvä valinta, sillä vaikka laittomalle kaatopaikalle pääseekin myös tietä pitkin, me onnistuttiin valitsemaan menomatkalla se toinen reitti joka sisälsi mm. rantaliejua, -kivikkoa sekä -pajukkoa.. :D







Puoliksi uponnut paatti ei ollut paikan ainoa jäteongelma, sillä rannassa lojui kaikkea hylättyä kengistä ja vaatteista huonekaluihin ja rakennusjätteeseen. Ei voi ymmärtää miksi, eikö samalla vaivalla kaiken roskan olisi voitu kuskata jonnekin sellaiseen paikkaan, mihin ne saisi jättää ihan luvan kanssa? Paikalle samaan aikaan sattunut koiranulkoiluttaja kertoi, että vene on saanut mädäntyä rannassa vuosia ja vasta nyttemmin vajonnut rantaveteen. 


Kelle vene on mahtanut kuulua, missä kaikkialla se onkaan käynyt ja miksi se on hylätty Verkkosaaren rantaan? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti