maanantai 6. helmikuuta 2017

banoffee (vegaaninen).

Vegaaninen versio perinteisestä banoffeesta.



pohja: 
250g digestivekeksejä
80g maidotonta margariinia (esim. tummansininen Keiju)

täyte:
2 banaania
2dl kauravispiä (esim. Planti)
sokeria
vaniljasokeria

tummaa suklaata koristeeksi (esim. Brunberg tumma suklaa 53%)

Murskaa keksit ja sulata margariini, sekoita tasaiseksi. Painele keksi-margariiniseos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Lisää keksipohjan päälle karamellikastike. Siirrä vuoka jääkaappiin noin puoleksi tunniksi.

Vaahdota kauravispi, mausta sokereilla. Viipaloi banaanit ja levitä viipaleet irtopohjavuokaan karamellikastikkeen päälle. Lisää lopuksi päälle kauravispi sekä rouhittua suklaata. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti