POHJA:
n. 3½dl jauhoja
(voit käyttää pelkkiä vehnäjauhoja tai korvata osan muilla jauhoilla. Minulla oli tässä osa ruisjauhoja)
n. 3½dl jauhoja
(voit käyttää pelkkiä vehnäjauhoja tai korvata osan muilla jauhoilla. Minulla oli tässä osa ruisjauhoja)
125g voita/margariinia
ripaus suolaa
1/4dl kylmää vettä
Sekoita suola, jauhot ja pehmitetty voi tasaiseksi. Lisää vesitilkka ja sekoita, älä kuitenkaan vaivaa taikinaa. Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
TÄYTE:
n. ½l kantarelleja
1-2 sipulia
½ pakettia koskenlaskija-juustoa
mustapippuria
nokare voita
3dl kermamaitoa
2 kananmunaa
suolaa
tuoretta persiljaa oman maun mukaan
Hyvältä kuulostaa! Pitääkin laittaa testiin jos sienionni on vielä myötä. :)
VastaaPoistaOli hyvää! Ja ruispohja sopi musta tähän erityisen hyvin.
Poista